Indonesische catering voor elke gelegenheid 2018-01-29T20:37:00+01:00

Indonesische catering voor elke gelegenheid

Organiseer je een feest, vergadering of andere bijeenkomst en wil je de gasten verrassen met een heerlijke Indonesische maaltijd? Toko Bersama is specialist in het verzorgen van Indonesische catering voor elke gelegenheid, voor particulieren en voor bedrijven. Van een gezellig huisfeest tot aan een bruiloft en van een bedrijfslunch tot aan een sportevenement. We verzorgen de catering vanaf 15 personen.

Stel zelf het cateringmenu samen

We verzorgen cateringmenu’s voor lunch, brunch en diner. Hierbij kan je kiezen uit warm belegde broodjes, Indonesische snacks en volledig Indonesische rijsttafels. De cateringmenu’s kunnen naar wens worden aangepast. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee. Je kunt ook een afspraak maken in de winkel om de gerechten te proeven. Wat de gelegenheid ook is, in overleg stellen we een menu samen waar de gasten gegarandeerd van zullen genieten.

Toko Bersama verzorgt de catering van A tot Z

De gerechten worden in buffetvorm gepresenteerd in chafing dishes. In de chafing dishes blijven de gerechten goed warm. Gasten kunnen aansluiten aan het buffet en zelfstandig opscheppen. Indien gewenst kunnen wij ook voor personeelsleden zorgen. Zij kunnen het buffet begeleiden en de gerechten aan de gasten toelichten.

Vraag voor meer informatie

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem gerust contact op. We vertellen graag meer over onze cateringmogelijkheden en wat we voor jou kunnen betekenen. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook mailen naar info@tokobersama.nl of bellen naar 020-2332381.