Over ons 2020-09-30T11:02:51+01:00

Over Toko Bersama

Hi! Wij zijn Toko Bersama. Je kan bij ons terecht voor een ruime keuze uit de lekkerste Indonesische gerechten die je in de winkel kunt afhalen of die je kan laten bezorgen door Thuisbezorgd, Deliveroo of UberEats. Wanneer je de winkel binnen loopt zie je een lange vitrine met een ruime keuze aan Indonesische gerechten waar je zelf je eigen maaltijd uit kunt samenstellen. Voor de thuiskoks hebben we naast de Indonesische gerechten ook een aanbod van verschillende Aziatische producten & ingrediënten om lekker zelf te koken. Naast het aanbod van Indonesische gerechten en Aziatische producten, verzorgen we ook cateringservices voor particulieren en bedrijven.

Regelmatig krijgen we de vraag: “Wat betekent Bersama eigenlijk?” Bersama is Indonesisch en het betekent “samen”. In de Indonesische cultuur, maar ook in vele andere Aziatische culturen, heeft eten een belangrijke rol. We komen bij elkaar om te eten en gezellig samen te zijn.

De betekenis van Bersama, samen, zie je ook terug in het team. We zijn 7 dagen in de week geopend en iedere dag doen we er samen alles aan om de lekkerste Indonesische gerechten en de beste Aziatische producten aan te bieden.

Toko Bersama staat bekend om de ruime keuze uit gerechten, de ruime hoeveelheden en goede prijzen. Lekker eten hoeft niet duur te zijn.

Zien we je gauw in de winkel? Je bent van harte welkom! Sampai jumpa! 🙂 (Tot ziens!)