Over ons 2020-04-05T11:38:16+01:00

Over Toko Bersama

Op 11 januari 2016 heeft Toko Bersama haar deuren geopend aan de Bilderdijkstraat 116 in Amsterdam-West. Je kan bij ons terecht voor een ruime keuze uit de lekkerste Indonesische gerechten die je in de winkel kunt afhalen of die je kan laten bezorgen door Thuisbezorgd, Deliveroo of UberEats. In de winkel hebben we ook enkele zitplaatsen waar je kunt eten. Wanneer je de winkel binnen loopt zie je een lange vitrine met een ruime keuze aan Indonesische gerechten waar je zelf je eigen maaltijd uit samen kunt stellen. Loop je verder de winkel in, dan kom je bij de Aziatische producten & ingrediënten voor in je eigen keuken. Naast het aanbod van Indonesische gerechten en Aziatische producten, verzorgen we ook catering services voor particulieren en bedrijven.

Regelmatig krijgen we de vraag: “Wat betekent Bersama eigenlijk?” Bersama is Indonesisch en het betekent “samen”. In de Indonesische cultuur, maar ook in vele andere Aziatische culturen, neemt eten een belangrijke plaats in. We komen bij elkaar om te eten en gezellig samen te zijn.

De betekenis van Bersama, samen, zie je ook terug in het team. We zijn 7 dagen in de week geopend en iedere dag doen we er samen alles aan om de lekkerste Indonesische gerechten en de beste Aziatische producten aan te bieden.

Toko Bersama staat bekend om de ruime keuze uit gerechten, de ruime hoeveelheden en goede prijzen. Lekker eten hoeft niet duur te zijn!