Indonesische catering voor elke gelegenheid

Organiseer je een feest, vergadering of andere bijeenkomst en wil je de gasten verrassen met heerlijke Indonesische gerechten?

Laat Toko Bersama de heerlijke en betoverende smaken van Indonesië naar jouw evenement brengen. Of het nu gaat om een intiem huisfeest, een prachtige bruiloft, een bedrijfslunch of een sportevenement – wij staan klaar om vanaf 25 personen de catering te verzorgen.

Verras je gasten met een authentieke Indonesische Rijsttafel

Onze specialiteit ligt in het serveren van authentieke Indonesische rijsttafels. Een Indonesische rijsttafel is veel meer dan alleen een maaltijd; het is een culinair avontuur dat de zintuigen prikkelt. Onze ervaren chef-koks nemen je mee op een reis door de diverse smaken van Indonesië. Elke rijsttafel is samengesteld met liefde en aandacht voor detail, met een uitgebalanceerde mix van verschillende Indonesische gerechten die samen een harmonieus geheel vormen. Onze Indonesische rijsttafels voegen een uniek en smaakvol element toe aan elke gelegenheid.

De menu’s kunnen naar wens worden aangepast. Ook kun je een afspraak maken in de winkel om de gerechten te proeven. Wat de gelegenheid ook is, in overleg stellen we een menu samen waar de gasten gegarandeerd van zullen genieten.

Catering opties

Voor het verzorgen van de catering bieden we 2 opties:

OPTIE 1

Bezorgcatering

Bij de bezorgcatering worden de gerechten in warmhoud aluminium schalen bij je afgeleverd. De aluminium schalen houden de gerechten circa 30 minuten warm. Bij aflevering zullen we de gerechten netjes in buffetvorm presenteren.

OPTIE 2

Full catering

Bij de full catering worden de gerechten in buffetvorm gepresenteerd in chafing dishes. In de chafing dishes blijven de gerechten langdurig warm. Na dat iedereen lekker heeft gegeten, kun je ons een belletje geven en komen wij de catering spullen weer ophalen. Voeg optioneel borden en bestek toe aan je bestelling. Indien gewenst kunnen we ook voor personeelsleden zorgen. Zij kunnen het buffet begeleiden en de gerechten aan de gasten toelichten.

​Bekijk onze veelgestelde vragen:

Vraag: Mijn gasten eten vegetarisch. Is een vegetarisch menu mogelijk?

Antwoord: Ja, we kunnen een volledig vegetarisch menu samenstellen.

Vraag: Ik wil catering bestellen voor minder dan 25 personen. Kan dat?

Antwoord: Voor groepen kleiner dan 25 personen hebben we onze handige afhaalcatering service beschikbaar. Je kunt de gerechten eenvoudig afhalen in de winkel. De gerechten worden apart verpakt en netjes geserveerd in aluminium warmhoudschalen. Op de locatie van je evenement kun je deze schalen gemakkelijk in buffetvorm presenteren. Voor de afhaalcatering betaal je dezelfde prijzen als in de toko. Dit is goedkoper dan onze bezorgcatering of full catering service.

Vraag: Mijn gasten kunnen niet pittig eten. Kan het menu worden aangepast?

Antwoord: Ja, zeker! We hebben een groot aanbod van gerechten die niet pittig zijn. Als je bij je aanvraag je wensen aangeeft, dan kunnen we hier rekening mee houden.

 

Vraag voor meer informatie

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen graag meer over onze catering mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook mailen naar info@tokobersama.nl.

15 + 8 =