Indonesische catering voor elke gelegenheid

Organiseer je een feest, vergadering of andere bijeenkomst en wil je de gasten verrassen met een heerlijke Indonesische maaltijd?

Toko Bersama is specialist in het verzorgen van Indonesische catering voor elke gelegenheid. Van een gezellig huisfeest tot aan een bruiloft en van een bedrijfslunch tot aan een sportevenement. We verzorgen de catering vanaf 20 personen.

Stel zelf het cateringmenu samen

We verzorgen cateringmenu’s voor lunch, brunch en diner. Je kunt kiezen uit warm belegde broodjes, Indonesische snacks en volledig Indonesische rijsttafels. De cateringmenu’s kunnen naar wens worden samengesteld.

Ook kun je een afspraak maken in de winkel om de gerechten te proeven. Wat de gelegenheid ook is, in overleg stellen we een menu samen waar de gasten gegarandeerd van zullen genieten.

Catering opties

Voor het verzorgen van de catering bieden we 2 opties:

OPTIE 1

Bezorgcatering

Bij de bezorgcatering worden de gerechten in warmhoud aluminium bakken bij je afgeleverd. De aluminium bakken houden de gerechten circa 30 minuten warm. Bij aflevering zullen we de gerechten netjes in buffetvorm presenteren.

OPTIE 2

Full catering

Bij de full catering worden de gerechten in buffetvorm gepresenteerd in chafing dishes. In de chafing dishes blijven de gerechten langdurig warm. Na dat iedereen lekker heeft gegeten, kun je ons een belletje geven en komen wij de catering spullen weer ophalen. Bij de full catering kan je optioneel ook borden en bestek erbij boeken. Indien gewenst kunnen we ook voor personeelsleden zorgen. Zij kunnen het buffet begeleiden en de gerechten aan de gasten toelichten.

Vraag voor meer informatie

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen graag meer over onze catering mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ook mailen naar info@tokobersama.nl.

6 + 4 =